Samsung komt met goedkopere TV’s

08 februari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-ES8000

Samsung is momenteel de grootste TV producent wat betreft verkoopaantallen. Toch zijn niet alleen de fraaie, dure modellen van Samsung populair. Tegenover Reuters laat Samsung weten dat er de eerste weken van dit jaar vooral een stijging te merken was in het segment van goedkope TV's. Om deze reden wil de Koreaanse fabrikant dan ook meer goedkope modellen gaan lanceren.

Kim Hyun-suk, manager van de TV afdeling bij Samsung, geeft aan dat de goedkope modellen de laatste maanden in trek zijn en dat Samsung verder op deze vraag wil inspelen. Er wordt al langer aan goedkopere modellen gewerkt en deze moeten binnen een of twee maanden op de markt verschijnen. Wat de prijs van de goedkopere TV’s gaat zijn wilde Kim Hyun-suk niet kwijt en ook is het onduidelijk op welk vlak de consument zal moeten inleveren. Voor diegenen die het beste van het beste wil hebben heeft Samsung voor dit jaar onder meer de ES8000 3D LCD TV serie.

Samsung wil ook dit jaar marktleider op het gebied van TV blijven en verwachten 7 miljoen meer modellen te verkopen dan vorig jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)