Samsung en LG ruziën weer verder over 3D, rechtszaak volgt wellicht (update)

01 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
LG-LW6500-3d-tv

De rivaliteit tussen Samsung en LG is er altijd al geweest, maar het begint toch wat gewelddadiger te worden nu een Samsung vertegenwoordiger LG blijkbaar uitgescholden heeft toen hij hoorde dat LG claimt dat haar passieve 3D TV's Full HD zijn. Volgens The Korean Herald zou een senior Samsung manager "LG engineers publiekelijk beledigd hebben met godslastering."

De man in kwestie, vice president van Samsung’s digitale media tak Kim Hyun-suk, was niet blij dat LG gezegd had dat haar passieve 3D TV’s 3D in Full HD resolutie weergeven en noemde de LG engineers die aan de technologie werken “stupid sh*ts”. Zijn uitbarsting ging verder: “What a lame argument with no theoretical grounds. It’s just unreasonable.”

LG is helemaal niet blij met de uitspraken van Samsung en wil opheldering van de fabrikant voordat de verder stappen onderneemt. LG zegt in een statement dat er zoiets is als bedrijfsethiek en dat je jezelf hier ook aan moet houden wanneer het om concurrerende technologische standaarden gaat.

Natuurlijk zijn wij geen voorstander van schelden, maar het is wel grappig om te zien hoe hoog de spanning is tussen LG en Samsung. Wordt vervolgd..

Update

Blijkbaar heeft LG een excuus van Samsung aanvaard en gaan beide fabrikanten weer in goede verhouding met elkaar de strijd aan.

Bron: Korean Herald

Reacties (0)