Samsung maakt details UHD Video Pack voor 4K Ultra HD tv’s bekend

11 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-U9000-4k-tv

Afgelopen januari introduceerde Samsung een groot aantal nieuwe 4K Ultra HD tv's die vanaf eind deze maand in de Nederlandse winkels verschijnen. De Koreaanse fabrikant brengt ook een starterskit, officieel het UHD Video Pack genoemd, op de markt waarmee eigenaren van de nieuwe televisies direct van content in 4K-resolutie kunnen genieten.

In januari liet Samsung al wat details over de starterskit los. Zo bestaat het pakket uit een 1TB harddisk die beschikt over vijftig films in 4K-resolutie. Later in het jaar worden er meer films beschikbaar gesteld die door de gebruiken op de schijf geplaatst kunnen worden. Het pakket moet waarschijnlijk voor een prijs van 299 euro in Nederland verschijnen.

Vandaag heeft Whathifi wat meer informatie over het UHD Video Pack ontvangen. Zo is de 1TB harddisk voorzien van een USB 3.0-poort voor snelle data-overdracht en worden onder meer Wolverine, The Counselor, World War Z en G.I. Joe: Retaliation. op de disk meegeleverd. Later dit jaar worden er nog 50 extra films en documentaires ter beschikking gesteld. Deze kunnen gratis door eigenaren van een UHD Video Pack gedownload worden.

Echter, er zit één nadeel aan het pakket. Het UHD Video Pack is namelijk alleen compatibel met een smart UHD tv. Je kunt de films dus niet bekijken op een tv van een ander merk. In het begin wellicht geen probleem maar er zit dus een houdbaarheidsdatum op. Wanneer het starterspakket precies in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Bekijk de Samsung 2014 4K Ultra HD tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)