Samsung brengt Eredivisie Live app naar Smart TV’s

10 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Eredivisie-Live

Tegelijk met de start van het nieuwe Eredivisie seizoen introduceert Eredivisie Live vandaag zijn TV app, exclusief op Samsung Smart TV, Smart Blu-ray spelers en Smart Home Entertainment Systemen. Op 2011 en 2012 Samsung TV's van Samsung kun je via de Eredivisie Live app tegen betaling losse wedstrijden bestellen, gratis samenvattingen bekijken of de actuele stand bekijken.

Rick Fens, content manager Samsung Electronics Benelux: “Met de exclusieve lancering van Eredivisie Live breiden we het aanbod van lokaal relevante merken opnieuw sterk uit. Premium video’s zijn bijzonder populair op Samsung Smart TV. Aan het begin van de sportzomer werd met de lancering van de NOS Sport app snel duidelijk dat veel consumenten sport willen kijken wanneer het hen uitkomt. Daarnaast huren duizenden mensen wekelijks een film via de Samsung Smart Hub. De Eredivisie Live app is dan ook een logische stap.”

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: “Na de introductie van de Eredivisie Live mobiele App voor iPhone en Android toestellen betekent de beschikbaarheid van de app op Samsung Smart TV’s een nieuwe stap in de ontwikkeling van onze multimediale strategie. Met Eredivisie Live zijn we aanwezig op alle platforms en schermen, zodat de fans op alle mogelijke manieren optimaal toegang hebben tot ons brede voetbalaanbod.”

De prijs voor een losse wedstrijd van Eredivisie Live bedraagt 6,95 euro per wedstrijd. Streaming van de live wedstrijden via de Eredivisie Live app geschiedt met een capaciteit van 4Mbit/s waardoor de wedstrijden bekeken kunnen worden in HD kwaliteit. Als extra service is het bovendien mogelijk om vanaf elke maandag na een speelronde via de app gratis de samenvattingen van de Eredivisie te bekijken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)