Samsung 2019 QLED tv’s te koop in Nederland en België

11 maart 2019 2 Minuten 0 Reacties
Samsung Q90R

Samsung is in de Benelux begonnen met de verkoop van zijn 2019 tv line-up. Diverse nieuwe QLED tv's zijn reeds bij winkels in Nederland en België te bestellen, waaronder ook de Q950R 8K-modellen en de Q90R 4K-modellen.

Samsung komt met meer dan 40 nieuwe televisies naar Nederland en België, waaronder diverse topmodellen in de QLED-serie en modellen met formaten van meer dan 80-inch. Volgens Samsung worden de tv-schermen in onze woonkamers alsmaar groter en daar speelt het bedrijf met de nieuwe line-up dan ook op in. Zo zien we dit jaar diverse 75-inch modellen en zelfs tv’s met een formaat van meer dan 80-inch terug. Het grootste deel van de line-up van dit jaar is ook voorzien van de QLED-techniek, wat in essentie lcd led tv’s met quantum dots zijn. Hiermee moet de helderheid, het kleurbereik en het contrast verhoogd worden.

De topmodellen vinden we dit jaar terug in de Q950R-serie, bestaande uit vier modellen met de 8K Ultra HD-resolutie. Het grootste model heeft een formaat van 98-inch en een prijs van 59.999 euro meegekregen. Het kleinste model is 65-inch groot en kost 4.999 euro. De overige modellen uit de QLED-serie komen met de 4K Ultra HD-resolutie. De topserie in dit segment is de Q90R-serie, bestaande uit 55-inch, 65-inch en 75-inch varianten. Deze tv’s zijn te koop voor een prijs vanaf 2.799 euro. Alle QLED tv’s voor 2019 beschikken over de quantum-processor van Samsung, en met uitzondering van de Q60R-serie komen de QLED-tv’s met fald (full array local dimming).

Een compleet overzicht van alle nieuwe tv’s die Samsung dit jaar naar Nederland en België brengt vind je in de Samsung 2019 lcd led tv line-up.

Lees ook onze uitgebreide review van de Samsung QE65Q90R QLED TV.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)