Samsung 2017 lcd led tv’s te koop in Nederland en België

03 april 2017 2 Minuten 0 Reacties
Samsung-2017-qled-2

Samsung is in Nederland en België begonnen met de verkoop van zijn nieuwste lcd led tv's. De Koreaanse fabrikant brengt diverse premium-modellen in de QLED-series op de markt maar heeft daarnaast een groot assortiment aan middenklasse en instap lcd led tv's.

Samsung QLED tv’s te koop in Nederland

De topmodellen voor 2017 zien we terug in de QLED-series. Deze series staan in het teken van een premium beeldkwaliteit, een hoogwaardig design en een uitstekend gebruiksgemak. De nieuwe tv’s hebben een hogere helderheid dan vorig jaar, komen met diverse designopties, beschikken over een nieuwe versie van het Tizen smart tv-platform en worden geleverd met een Premium afstandsbediening. Op het gebied van beeldkwaliteit staat QLED in het teken van een betere kleurweergave, een hogere helderheid en wijdere kijkhoeken. Lees meer over wat QLED precies is.

Samsung besteed dit jaar veel aandacht aan design en gebruiksgemak, twee elementen die we met name bij de QLED-series terugzien. Nieuw is dat de One Connect Box dit jaar middels een zeer dunne en semi-transparante glasvezelkabel met de tv verbonden kan worden zodat deze kabel ook niet meer opvalt en je de tv strak kunt plaatsen of tegen de muur kunt hangen. Voor de fans van wandmontage heeft Samsung een ‘No-gap wall-mount’ ontwikkeld. Deze kan het toestel strak tegen de muur monteren. Hou je meer van een originele voet, dan is er de ‘Studio Stand’ die op een schildersezel lijkt of de ‘Gravity Stand’ die eerder op een kunstwerk lijkt.

MU-series en M-series

Onder de QLED-series zien we de MU-series terug. De tv’s in deze series zijn nog altijd voorzien van hoogwaardige beeldtechnieken en strakke designs maar missen de premium features waar de QLED-modellen van voorzien zijn. Helemaal onderin de line-up zien we de M-series terug. Dit zijn de echte instapmodellen voor 2017.

Advertentie

Gebogen tv’s nog altijd aanwezig

Het valt op dat Samsung geen 3D-weergave meer ondersteunt. Geen enkele nieuwe tv kan dus 3D-materiaal weergeven. Daarnaast is Samsung één van de weinige fabrikanten die nog gelooft in gebogen schermen. Er komen in de topseries diverse modellen met een curved scherm uit.

Alle modellen en specificaties

Een overzicht van alle series, modellen en specificaties vind je in de Samsung 2017 lcd led tv line-up. Voor alle home cinema-producten die Samsung in 2017 naar de Benelux brengt kun je terecht in het 2017 home cinema overzicht.

Reacties (0)