Samsung 2015 lcd led tv’s te koop in Nederland

24 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-SUHD-tv-2

Samsung is de eerste fabrikant die zijn nieuwste tv's in Nederland verkoopt. Het grootste deel van de line-up kun je reeds uit voorraad kopen.

Samsung laat dit jaar op het gebied van tv weer van zich horen. De Koreaanse fabrikant komt met vooruitstrevende designs, ondersteuning voor nieuwe technieken en natuurlijk tv’s met een gebogen scherm. Vooral dat laatste is opvallend; nagenoeg alle topmodellen worden dit jaar met een gebogen scherm uitgerust waardoor je als consument bijna genoodzaakt bent een curved tv te kopen als je voor een premium model van Samsung gaat.

Afgezien van dat laat Samsung wel weer zien tot de top te behoren. Zo zijn de meeste tv’s voorzien van de hoge 4K Ultra HD-resolutie en krijgen we dit jaar het nieuwe Tizen smart tv-platform voorgeschoteld. De topmodellen beschikken over de nieuwe quantum dot-techniek die voor een betere kleurweergave moet zorgen en de modellen in de JS9500-serie bieden zelfs ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range).

Een compleet overzicht van alle modellen die Samsung naar Nederland brengt, inclusief prijzen en specificaties, vind je in de Samsung 2015 lcd led tv line-up. De meeste nieuwe modellen kun je in Nederland reeds uit voorraad kopen.

Lees ook onze Samsung JS9000-serie review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)