PlayStation 3 3D games beschikbaar

13 juni 2010 2 Minuten 5 Reacties
ps3-3d

Vanaf deze maand kun je met de 3D update van de PlayStation 3 genieten van games in 3D kwaliteit. Tot nu toe waren er nog geen 3D games, maar de eerste stereoscopische 3D games voor de PS3 zijn inmiddels beschikbaar. De Stereoscopic 3D Collection omvat de PS3 klassiekers WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN en een exclusieve 3D demo van MotorStorm: Pacific Rift.

WipEout HD De raceserie WipeOut heeft een lange weg afgelegd sinds de originele release in 1995. Nu is de cultklassieker WipEout HD klaar voor een compleet nieuwe racedimensie. De Stereoscopic 3D Collection bevat de volledige game, met uitzondering van de Fury downloadable content. Maak je gereed voor een adrenalinestoot van formaat en ervaar de futuristische racetracks zoals je ze nog niet eerder hebt mogen ervaren.

PAIN Neem een groep superirritante personages en bekendheden, stop ze in een levensgrote katapult en laat ze door de meest maffe omgevingen vliegen op weg naar zoveel mogelijk schade. Het superverslavende PAIN, grote favoriet op het PlayStation Network, is terug in 3D. De Stereoscopic 3D Collection bevat het beruchte Downtown level en de tutorial, alsmede drie compleet nieuwe modi waarvan er twee speciaal gecreëerd zijn voor de nieuwe 3D-feature: Alien Toss en Ice Blocks.

SuperStardust HD De intense, intergalactische schietactie verplaatst zich naar een compleet nieuwe dimensie. SuperStardust HD biedt gamers een spectaculair nieuw melkwegstelsel bomvol asteroïden. Lukt het jou om de destructie van tientallen planeten te voorkomen? Ervaar hoe de asteroïden letterlijk langs je oren vliegen in SuperStardust HD.

MotorStorm 3D Pacific Rift Demo Als exclusief onderdeel van de Stereoscopic 3D Collection biedt MotorStorm: Pacific Rift je de rit van je leven. De demo plaatst je achter het stuur van een buggy, in een race voor één speler op het dodelijke Kanaloa Bay circuit. Bruut off-road racen op de PS3 wordt nu wel heel realistisch!

SCEE President Andrew House: “PlayStation heeft de ontwikkeling van nieuwe entertainmentvormen hoog in het vaandel staan, dat is altijd al zo geweest. De Stereoscopic 3D Collection laat zien waartoe de PlayStation 3 in staat is en geeft ons een goede impressie van de mogelijkheden voor de toekomst. Gecombineerd met de release van de PlayStation Move later dit jaar hopen wij iedereen een indrukwekkende, allesomvattende game-ervaring te kunnen bieden. Voeg hier de interactieve community en online mogelijkheden van de PlayStation 3 aan toe en onze visie op de toekomst van home entertainment is perfect omschreven!”

WipEout HD, PAIN en SuperStardust HD zijn beschikbaar als onderdeel van de Stereoscopic 3D Collection voor een maximum aanbevolen adviesprijs van 29,99 euro. De games zijn ook individueel verkrijgbaar voor de reeds beschikbare prijzen. Voor iedereen die de games al bezit verschijnt er een patch waarmee je de games gratis kunt upgraden naar Stereoscopic 3D.

De titels zijn voor 29,99 euro te downloaden via de PlayStation Store of gratis bij aankoop van een nieuwe Sony Bravia 3D TV. De Stereoscopic 3D Collection plaatst de speler in het hart van de actie.

Bron: Sony

Reacties (5)