Philips rust nieuwe Android tv’s uit met Spotify Connect

27 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
Spotify-retina

Spotify is een dienst die we tegenwoordig op veel smart tv's terugvinden, in de vorm van een applicatie waarmee je toegang krijgt tot het aanbod aan muziek en je eigen afspeellijsten. TP Vision is echter de eerste fabrikant die smart tv's gaat uitrusten met Spotify Connect, de functie waarmee muziek direct van je smartphone op tv afgespeeld kan worden.

Met Connect kunnen Spotify Premium-gebruikers alle muziek van Spotify afspelen op Philips tv’s met Android, draadloos bediend vanaf hun mobiele telefoon of tablet. Hiervoor hoeft alleen de Spotify-app op je smartphone of tablet te staan en je kunt tijdens het naar muziek luisteren de telefoon of tablet voor andere toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld het voeren van een telefoongesprek.

Alle Philips tv’s met Android als besturingssysteem zijn uitgerust met Spotify Connect. Als de smartphone of tablet samen met de tv wordt gebruikt, zijn dezelfde functies beschikbaar die de Spotify Premium-gebruiker al gewend is, inclusief de bladerfunctie, radio en de opgeslagen afspeellijsten en albums in Jouw Muziek, allemaal bediend met de Spotify-app op de telefoon en tablet óf met de afstandsbediening van de Philips tv.

Spotify Connect komt in september beschikbaar op Philips tv’s met Android. Deze modellen worden volgende week tijdens IFA 2014 aangekondigd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)