Philips presenteert DesignLine TV’s met Easy 3D & Net TV

05 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
Philips-designline

Als je een mooi staaltje design en een goede TV in huis wilt hebben dan heeft Philips de oplossing voor je in de vorm van de DesignLine Edge en DesignLine Tilt 3D TV's. De DesignLine Edge modellen zijn voorzien van de passieve Easy 3D techniek, USB opnamemogelijkheden en het Philips Net TV internetplatform.

Philips heeft beide series in een hoek van 6 graden geplaatst om de optimale kijkervaring te bieden wanneer ze geplaatst zijn op lage meubels. De DesignLine Edge is de meest uitgebreide variant met een wit frame en een transparante onderzijde. Dit model beschikt over de passieve Easy 3D en Ambilight 2 techniek om de kijkervaring nog intenser te maken. De DesignLine Edge is verder uitgerust met het Net TV internetplatform inclusief internetbrowser en diverse applicaties zoals Video on Demand diensten, LED achtergrondverlichting, Pixel Precise HD beeldtechniek, Wifi, en een USB opnamemogelijkheid.

De DesignLine Tilt is een stuk minder uitgebreid en beschikt dus niet over de Ambilight techniek, 3D weergave, Wifi, USB opnamen en de Net TV internetprtal. Een groter nadeel is dat de modellen in deze serie HD-Ready zijn. Ook is deze serie alleen in het zwart leverbaar.

Bij een stijlvolle TV hoort natuurlijk een stijlvolle afstandsbediening. Philips heeft de DesignLine Edge serie voorzien van een ovaal gevormde afstandsbediening met ergonomische vormen en een chique design.

Je zou kunnen zeggen dat de DesignLine Edge serie is voor mensen die een goede TV zoeken met een strak design en dat de DesignLine Tilt is voor mensen een mooi stuk design in huis willen halen en de beeldkwaliteit ondergeschikt vinden.

De DesignLine Edge zal in een 32 inch (32PDL7906) en 42 inch (42PDL7906) variant gelanceerd worden, voor respectievelijk 1.199,00 euro en 1.399,00 euro. De DesignLine Tilt komt in een 22 inch (22PDL4909) en een 26 inch (26PDL4906) variant maar hiervan zijn de prijzen nog niet bekend. Tijdens de IFA 2011 beurs begin september zal Philips de modellen officieel onthullen.

Bron: FlatpanelsHD


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)