Philips nieuwe 9000 Series LED TVs vol met high-end technieken

24 februari 2010 1 Minuut 0 Reacties
philips-9000-series

Philips heeft al de beste en meest moderne TV technologieën bij elkaar geraapt en verpakt in de nieuwste serie LED TV's, de 9000 serie. Deze serie is volgens Philips ontworpen met de meest hoogwaardige materialen en een uniek design.

Naast het zeer strakke en unieke design zijn het de features en technieken die de klok slaan. Zo is de 9000 serie voorzien van een 400Hz LCD panel met een responstijd van 0,5ms, Philips Net TV (internet portal) met ingebouwde Wifi mogelijkheden, en DLNA om je TV te verbinden met je thuisnetwerk.


Ook niet onbelangrijk is dat de 9000 serie voorzien is van Full LED achtergrondverlichting, met duizenden ledjes achter het scherm voor een dieper contrast tot wel 10.000.000:1. Qua 3D kon Philips ook niet achterblijven en daarom is de 9000 serie 3D-Ready en kan elk oog voorzien worden van een 1080p resolutie 3D ervaring. Een klein puntje is wel dat Philips 3D optioneel houdt. Mocht je van 3D gebruik willen maken kun je de TV upgraden met een zogenaamd 3D upgrade pack, waarin 3D brillen en een zender zitten. Op deze manier hoef je volgens Philips niet de premium prijs te betalen voor 3D dat wellicht over een paar jaar pas ingeburgerd is.

De Ambilight technologie vinden we ook weer terug op deze serie, aan drie kanten van het display. Het mooie een deze nieuwe Ambilght versie is dat de kleur van je muur herkend wordt en de kleuren hierop aangepast worden.

Philips komt aan het einde van de zomer ook met een nieuwe versie van de 21:9 LCD TV welke 3D gaat ondersteunen. Ook voor deze TV geldt dat een 3D upgrade pack nodig is voor de 3D ervaring.

Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, maar heel goedkoop zal het in ieder geval niet worden.

Reacties (0)