Philips lanceert True Wireless oordopjes en Bass+ hoofdtelefoonreeks

03 september 2017 3 Minuten 0 Reacties
Philips True Wireless SHB4385BK

Op de IFA 2017 heeft Philips zijn nieuwe True Wireless oordopjes aangekondigd in de nieuwe Bass+ reeks. Daarnaast brengt het merk nog zeven hoofdtelefoons uit in deze reeks.

True Wireless oordopjes

De True Wireless oordopjes, de SHB4385, zijn zoals de naam zegt compleet draadloos. Dat betekent dat beide oordopjes elk hun eigen accu hebben, welke zes uur lang mee zou gaan. Bij de oordopjes komt een opbergdoosje welke tevens fungeert als oplader, genoeg voor één lading. Zodoende kun je onderweg in totaal twaalf uur muziek luisteren. De SHB4385 heeft een C-vormig beugeltje waardoor het dopje goed in je oor blijft zitten.

De SHB4385 is de eerste van de Philips hoofdtelefoons in de Bass+ reeks. De oordopjes zijn vanaf november te koop voor 130 euro.

Bass+

De Bass+ reeks staat, hoe kan het ook anders, voor hoofdtelefoons met veel bas. De SHB4385 levert dan ook een behoorlijke bas, door speciale drivers en een kleine baspoort.

Advertentie

Naast de SHB4385 heeft Philips nog zeven hoofdtelefoons aangekondigd. Hieronder vallen drie in-ears, twee on-ears en twee over-ears.

De SHE4300 is de goedkoopste in-ear hoofdtelefoon in de Bass+ reeks. De bedrade oortjes kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De SHE4305 is hetzelfde model maar dan met een ingebouwde microfoon. Deze is te koop voor 20 euro en is verkrijgbaar in zwart, wit, blauw en rood. Tot slot is er nog de SHB4305, deze heeft net als de SHE4305 een microfoon maar onderscheidt zich doordat de kabel is vervangen door Bluetooth. De SHB4305 kost 60 euro en is verkrijgbaar in zwart en wit.

De on-ear modellen zijn de SHL3070 en de SHB3075, die respectievelijk 25 en 50 euro kosten. De SHL3070 is bedaad en de SHB3075 heeft Bluetooth en beide modellen zijn verkrijgbaar in zwart, wit, blauw en rood.

Dan zijn er nog twee over-ear modellen, de SHL3175 en de SHB3175, voor respectievelijk 40 en 70 euro. Ook hierbij is het eerste model de bedrade variant en de tweede is draadloos via Bluetooth. Deze modellen hebben een opklapbaar ontwerp en zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

Flite-serie krijgt Bluetooth

Naast de Bass+ serie heeft Philips ook de Flite-serie, die bestaat uit in-ears, on-ears en over-ears. De on-ears was al reeds beschikbaar als bedraad en draadloos, de in-ears en over-ears waren voorheen alleen beschikbaar met een draadje. Daar komt nu verandering in met de aankondiging van de Hyprlite Bluetooth in-ears, de SHB4205 en de Everlite Bluetooth over-ears, de SHB4805.

De SHB4205 weegt slechts 26 gram, heeft 12,2 millimeter drivers en kan zeven uur spelen op een volle accu. Ze zijn verkrijgbaar in wit met roze-goud en donker chroom en kosten 60 euro.

De over-ears, de SHB4805, heeft 32 millimeter drivers, een opvouwbaar ontwerp, een microfoon en bedieningsknoppen en speelt dertien uur op een volle accu. Met de fast-charge optie kan de hoofdtelefoon na vijf minuten laden weer een uur spelen. Ook de over-ears is verkrijgbaar in wit met roze-goud en donker chroom. Hij kost 80 euro.

Alle hoofdtelefoons in dit artikel zijn binnenkort beschikbaar, behalve de True Wireless oordopjes, welke in november uitkomen.

Reacties (0)