Philips lanceert 3D Blu-ray spelers voor 2011, waaronder BDP7600 topmodel

04 mei 2011 2 Minuten 0 Reacties
Philips-BDP7520

Philips heeft haar Blu-ray assortiment voor 2011 bekend gemaakt, met als uitblinkers de BDP7600 en de BDP5200 3D Blu-ray spelers. Beide Blu-ray spelers zijn voor zien van Smart TV. Iedere TV kan omgetoverd worden tot een interactief mediaportaal voor online content: muziek, foto’s en video's streamen kan vanaf tablet, smartphone of laptop. Het assortiment wordt aangevuld met een nieuwe Blu-ray speler uit de 3000-serie, de BPD3200, die beschikt over de laatste YouTube innovatie; YouTube Leanback.

Philips BDP7600 3D Blu-ray speler met Smart TV

De nieuwe BDP7600 Blu-ray speler is uitgerust met de CinemaPerfect HD motor van Philips voor een superieure Blu-ray kwaliteit en verfijnde upscaling van DVD’s en andere bronnen. Om ook filmsoundtracks perfect weer te geven, is de speler voorzien van een 7.1-decoder en een meerkanaalsuitgang voor alle HD audioformaten. Uiteraard is de speler volledig klaar voor 3D.

De ingebouwde WiFi verbinding en de functie Smart TV bieden de snelste NetTV ervaring tot nu toe, met een ruime selectie van applicaties, waaronder video-on-demand diensten, bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van data thuis via DLNA.

Philips BDP5200 3D Blu-ray speler met Smart TV

Het kleinere broertje, de DP5200, is eveneens uitgerust met dezelfde combinatie van Blu-ray 3D en Philips Smart TV. Ook biedt deze uitvoering NetTV, de bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van data, thuis via DLNA door middel van een Wifi connectie.

Advertentie

Philips BDP3200 Blu-ray speler met YouTube Leanback

De nieuwe BDP3200 biedt naast Blu-ray HD kwaliteit brengt ook netwerk integratie met het WiFi-Ready certificaat. De speler beschikt tevens over de laatste YouTube innovatie: YouTube Leanback. Zoals de naam al doet vermoeden is YouTube LeanBack bedoeld om vanuit je luie stoel van entertainment te genieten.

Alle Philips blu-rayspelers in het assortiment van 2011 zijn DivX Plus HD compatibel en ondersteunen één van de meest uitvoerige selecties van beschikbare audio- en videoformaten ongeacht of de bron een disc, een USB-stick of een DLNA netwerk is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)