Philips komt met sportieve audiocollectie: over-ear, in-ear en true wireless

21 januari 2020 3 Minuten 0 Reacties
philips-sn503-2

Philips Sound komt met nieuwe audioproducten voor het sporten. In totaal gaat het om drie verschillende producten: de SH402-koptelefoon, SN503-oortjes en draadloze ST702-headset. Tijdens het sporten blijven de audioproducten koel. Ook zijn ze spat- of waterdicht.

Philips SN503-koptelefoon

De Philips SN503 heeft grote 6 mm-drivers en beschikt over één van ’s werelds kleinste in-ear hartslagmeter die compatibel is met alle toonaangevende hardloopapps: Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Pola Beat, Runtatstic, Codoon en Endomondo. Zo geeft het toestel real-time audiofeedback zonder op het beeldscherm te hoeven kijken. De SN503 is getest met loopsnelheden tot 16 kilometer per uur en levert een precisie die vergelijkbaar is met borstbanden tijdens de looptijd. Hartslagmeters worden steeds populairder in de sportwereld, omdat hardlopers zo hun hartritme onder de maximumgrens kunnen houden of wandelaars binnen het trainingsbereik voor vetverbranding kunnen blijven.

De SN503 wordt geleverd met drie verwisselbare oordoppen en zachte, rubberen haakjes. Er is een passieve ruisisolatie, een redelijke goede bas en een snelle koppeling met je bluetoothapparaat, zoals een smartphone. Ook is er een ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor een duidelijke audioweergave. De accu gaat zo’n zes uur mee. Met vijftien minuten laden kan het product een uurtje vooruit.

Philips ST702-oortjes

De Philips ST702-oortjes hebben UV-reiniging: in het koffertje worden ze gereinigd wanneer je ze dus niet gebruikt. Daarnaast zijn ze water- en zweetproof en kun je ze meerdere keren opladen in datzelfde koffertje. De accu gaat tot zes uur mee en wanneer je ze in oplader stopt, dan kun je dat aantal verlengen tot achttien uur. Met vijftien minuten laden kun je weer anderhalf uur vooruit.

Verder zijn er akoestische drivers aanwezig, inclusief een goede bass, evenals een snelle koppeling via bluetooth. Daarnaast kun je met een simpele tik op het oortje zowel muziek als oproepen beheren. Ook dit model heeft zachte, rubberen haakjes, drie verwisselbare oordoppen en een passieve ruisisolatie.

Philips SH402-headset

De SH402 heeft in het oorkussentje ook een speciale koelgel die de temperatuur met 3 tot 5 °C doet dalen wanneer de oortelefoon op de huid wordt gedragen. Met een afspeeltijd van twintig uur en een snelle laadtijd, hou je met de SH402 het hoofd koel, hoe lang je ook traint. De headset heeft een inklapbaar ontwerp, zodat je hem gemakkelijk opbergt. Ook is die spatwater- en zweetbestendig. Als je hem tien minuten oplaadt, dan kan die weer tot twee uur meegaan.

Verder is er een ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor een duidelijke audioweergave en kun je de kussens eenvoudig loskoppelen en schoonmaken. Er zijn akoestische drivers van 40 millimeter in neodymium. Ook is er passieve ruisisolatie en een goede basweergave. En het koppelen met bijvoorbeeld een smartphone is zo gepiept.

Prijs en beschikbaarheid

De SH402 kost 69 euro, de SN503 kost 129 euro en de ST702 kost 199 euro en zijn allemaal per direct verkrijgbaar.

Reacties (0)