Philips-klanten die slimme functies van tv verliezen krijgen Amazon Fire TV Stick

25 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
amazon-fire-tv-stick

Eigenaren van smart tv's van Philips waar de slimme functies van verdwijnen krijgen een Amazon Fire TV Stick van de fabrikant. Eerder kwam nog naar buiten dat TP Vision, die onder de naam Philips televisies maakt, geen compensatieregeling zou treffen met de gedupeerden.

Amazon Fire TV Stick voor de gedupeerden

Mocht je een oudere smart tv van Philips hebben staan en vanaf 28 december geen gebruik meer kunnen maken van de slimme functies van die tv, dan kom je in aanmerking voor een Amazon Fire TV Stick, schrijft Tweakers. Dat heeft Philips tegenover de technologiewebsite verklaard. Eerder kwam naar buiten, op basis van de communicatie van de klantenservice, dat eigenaars geen compensatieregelingen hoefden te verwachten. Maar nu blijkt dus het tegenovergestelde en krijgen ze een Amazon-dongle van de televisiefabrikant.

Wanneer de eigenaren van de Philips-tv’s de Amazon Fire TV Stick in de televisie stoppen, dan is het alsnog mogelijk content te streamen via het internet, maar dan net even anders dan voorheen het geval was. De compensatieregeling is overigens direct van start gegaan. Wanneer consumenten in de komende weken contact zoeken met de klantenservice, dan zal de dongle waarschijnlijk eerder binnen zijn dan de functies worden weggenomen. In totaal gaat het om twaalf modellen die de slimme functies zullen verliezen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)