Philips brengt Spotify, Cloud TV en Cloud Explorer naar Smart tv’s

04 december 2013 1 Minuut 2 Reacties
Philips-Smart-tv-Spotify-2

TP Vision, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Philips tv's, voegt Spotify, Cloud TV en Cloud Explorer toe aan het Smart tv-aanbod. Met deze nieuwe clouddiensten krijg je toegang tot een ruim aanbod aan te streamen muziek en diverse tv-zenders. Cloud Explorer biedt bovendien direct toegang tot persoonlijke multimedia content die is opgeslagen in de cloud.

Spotify op Philips Smart tv’s

Met de nieuwe Spotify-app kunnen bezitters van een in 2013 geleverde Philips Smart tv uit de series 6xx8, 7xx8, 8xx8 en 9xx8 toegang krijgen tot één van de grootste muziekstreamdiensten ter wereld. Een premium-abonnement van Spotify biedt een muziekbibliotheek van meer dan 20 miljoen nummers die onbeperkt kunnen worden beluisterd. Nieuwe Spotify-klanten krijgen een gratis premium-proefabonnement van dertig dagen op hun Philips Smart tv.

Cloud TV

Cloud TV tilt de tv-ervaring op Philips Smart tv’s van 2012 en 2013 naar een hoger plan door honderden lokale, nationale, internationale en themakanalen van geselecteerde Cloud TV-partners bij elkaar te brengen. Hierdoor krijg je toegang tot premium- en non-premiumkanalen, waarvan een groot deel door de betreffende Cloud TV-partners kosteloos beschikbaar wordt gesteld. De Cloud TV-app op het beginscherm van de Philips Smart tv toont de beschikbare kanalen, gerangschikt op genre en populariteit.

Cloud Explorer

Dankzij de Cloud Explorer-app biedt nu ook de Philips Smart tv eenvoudig toegang tot foto’s, video’s en andere bestanden die zijn opgeslagen in de cloud. De app toont alle afspeelbare bestanden in de persoonlijke cloudruimte, gerangschikt op soort. Video’s, foto’s en audiobestanden hebben hun eigen mappen. Met de app, die draait op alle Philips Smart tv’s van 2013, kun je jezelf aanmelden met een bestaand Dropbox-account of kun je een nieuw account aanmaken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Wim Esveld

Wim Esveld
11 oktober 2015 om 15:37

Hallo komt sportify ook nog voor smart tv type 4208 van Philips ?

Inloggen
Jaspers

Jaspers
17 februari 2016 om 19:58

Hallo.

ik heb spotify premium. als ik nu de app open op mijn phillips tv doet hij het niet. ik kan wel nummers zoeken maar hij speelt niks af is hier een oplossing voor?

ik hoor graag van u.

Inloggen