Philips BDP7500 brengt stijl op de Blu-ray markt

16 december 2009 1 Minuut 0 Reacties
PhilipsBlu_ray_Player_BDP7500_silver_02

Philips heeft onlangs de BDP7500 Blu-ray speler geïntroduceerd en heeft, volgens Philips zelf, een kwalitatief hoogwaardige behuizing en bouw en een zeer vooruitstrevend design. Het stilistische design omvat veel afgeronde hoeken, subtiele blauwe verlichting, een zwarte, spiegel-achtige afwerking van het front paneel en aanraak-gevoelig oplichtende knoppen.

Philips heeft onlangs de BDP7500 Blu-ray speler geïntroduceerd en heeft, volgens Philips zelf, een kwalitatief hoogwaardige behuizing en bouw en een zeer vooruitstrevend design. De BDP7500 beschikt over Blu-ray Profile 2.0 en BD-Live mogelijkheden, een intern geheugen van 1GB, ondersteuning voor beeldformaten tot wel 21:9, interne decodering van HD audio formaten, 7.1 analoge uitgangen voor een analoge audio verbinding naar je receiver/versterker, en natuurlijk upscaling naar 1080p resolutie. Daarnaast beschikt de speler ook over een USB aansluiting aan de voorzijde en kunnen er vele multimedia formaten op afgespeeld worden, zoals DivX Ultra, H.264, VC-1, JPEG en MP3.

Het stilistische design omvat veel afgeronde hoeken, subtiele blauwe verlichting, een zwarte, spiegel-achtige afwerking van het front paneel en aanraak-gevoelig oplichtende knoppen.

De BDP7500, kostend rond de 200 euro (online winkels), is vanaf heden verkrijgbaar.

Reacties (0)