Panasonic VT20 3D plasma TV wint EISA Award 2010/2011

16 augustus 2010 1 Minuut 0 Reacties
VT20-Eisa

De EISA Awards van dit jaar zijn weer uitgereikt! Een internationale jury bestaande uit een vijftigtal journalisten bepalen ieder jaar welke producten worden onderscheiden met een EISA Award. Bijna elk jaar valt Panasonic wel in de prijzen en ook dit jaar was het weer raak, maar dan in een nieuwe categorie; Europese 3D plasma TV 2010/2011. De TX-P50VT20 was de gelukkige.

Een jaar nadat Panasonic de award voor de Europese Plasma TV van het jaar in ontvangst mocht nemen voor de Viera TX-P42V10, heeft de EISA Panasonic wederom beloond voor de ontwikkelingen op het gebied van de geavanceerde Plasma-technologie door toekenning van de Award voor de Europese 3D Plasma TV van het jaar.

Het juryrapport: De Panasonic TX-P50VT20 levert door zijn uiterst natuurlijke kleuren een bioscoopachtige 3D-ervaring in woonkamer of huisbioscoop. Het geheim zit ’m in de weergave van écht zwart, waarbij u zelfs de kleinste details in beeld nog kunt onderscheiden. De kleurweergave is in de THX-mode weliswaar natuurgetrouw, maar zowel kleur als scherpte kunt u met tal van beeldinstellingen of persoonlijke ‘settings’ desondanks volledig aan uw eigen smaak aanpassen. Dit nieuwe en nóg sneller reagerende Full-HD NeoPDP Plasma display toont Blu-ray 3D films zoals ze door de regisseur zijn bedoeld. Snelle bewegingen in beeld leveren geen problemen op en zo’n laag stroomverbruik bent u bij Plasma nog niet eerder tegengekomen.

Bekijk het complete overzicht van de EISA Awards op Allesoverhomecinema.com

prijsvergelijking


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)