Panasonic Viera Cast met Amazon VOD

18 augustus 2009 1 Minuut 0 Reacties
apple-store

Is het niet mooi dat we tegenwoordig Blu-Ray spelers en zelfs de nieuwere TV’s automatisch kunnen laten updaten via een internet verbinding? Panasonic heeft weer iets moois bedacht om op Blu-Ray spelers en in de nabije toekomst ook op Viera TV’s aan haar Viera Cast portal toe te voegen. Naast bijvoorbeeld YouTube, het actuele weer en Picassa komt Panasonic namelijk met Amazon VOD (Video on Demand), een internet widget waarmee we vanuit onze luie stoel de beste films en TV series kunnen bekijken.

De nieuwe modellen van de Panasonic Blu-Ray series (DMP-BD60, BD70V, and BD80) kunnen in Amerika al geupdate worden voor deze extra feature, welke de gebruiker toegang verschaft voor meer dan 45.000 SD (Standaard definitie) films en series en meer dan 1.000 HD (High Definition) films en series. Met de Amazon VOD functie kun je onder andere winkelen voor je favoriete films en TV series en meteen afspelen via je Blu-Ray speler zonder te wachten, te downloaden of een abonnement te nemen.

Het is nog niet zeker wanneer de update voor ons in Nederland zal worden uitgerold, maar we houden je natuurlijk op de hoogte.

Reacties (0)