Panasonic TX-L47DT60E 3D led tv review

29 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-TX-L42DT60-review

Panasonic focust zich in 2013 niet alleen meer op plasma maar ook op lcd. Het Japanse bedrijf introduceert een groot aantal nieuwe series, waaronder de high-end DT60-serie.

In deze review kijken we naar de TX-L47DT60E.

De Panasonic DT60-serie beschikt over nagenoeg alle features en functies die Panasonic in 2013 introduceert, allemaal verpakt in een stijlvolle en slanke behuizing. De tv’s in deze serie komen in een formaat van 42-inch tot 60-inch en beschikken over een aantal interessante specificaties. Zo zijn de modellen uitgerust met Panasonic’s Smart Viera platform, een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting, USB- en HDMI-poorten, een SD-kaartlezer, en de Touch Pad afstandsbediening. Daarnaast kunnen de tv’s bediend worden middels de Viera Remote applicatie voor smartphones en tablets.

Panasonic DT60 3D lcd tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe TX-L42DT60E lcd tv van Panasonic uitgebreid kunnen testen. We waren met name enthousiast over de goede beeldkwaliteit bij de weergave van HD-materiaal, het vernieuwde Smart tv platform en de comfortabele 3D-ervaring. Ook waren er wat minpunten, waaronder de tegenvallende zwartwaarden en het aanbod van apps dat nog steeds te wensen overlaat. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Panasonic TX-L42DT60E review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook het complete Panasonic 2013 led tv overzicht

Reacties (0)