Panasonic onthult PT-AT5000E 3D projector

29 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-3D-projector

Een product waar we niet heel veel over horen is de 3D projector. Natuurlijk is niet elke huiskamer geschikt voor een projector, maar diegenen die er een hebben zweren erbij. Nu de TV's van Panasonic nagenoeg allemaal met 3D weergave uitgerust zijn is het nu de beurt aan de eerste projector met 3D weergave, de PT-AT5000E.

De projector van Panasonic werkt met de actieve shutter brillen die we ook kennen van de actieve 3D plasma TV’s van het merk en moet in september verschijnen. De projector beschikt onder meer over een contrastverhouding van 300.000:1, een 480Hz beeldtechniek, drie HDMI aansluitingen en een helderheid van 2000 lumen. Er wordt een infrarood zender/ontvanger meegeleverd en eerder uitgebrachte 3D brillen van Panasonic kunnen bij de projector gebruikt worden. Mooie feature – of eigenlijk een gimmick – is dat 2D materiaal naar 3D omgezet kan worden. Over crosstalk hoef je jezelf volgens Panasonic geen zorgen te maken. De 480Hz beeldtechniek moet zorgen voor vloeiende 3D beelden en de beste 3d projector ervaring tot nu toe.

Voor (3D) projectoren betaal je meer dan voor een gemiddelde 3D TV en zo ook voor de T-AT5000E. Het kost je 3.199,00 euro maar dan heb je ook wel een mega Full HD 3D beeld, mits dat mogelijk is in je huis- of hobbykamer.

Bron: Pansonic


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)