Panasonic introduceert DMP-BDT270 Blu-ray speler met 4K-upscaling

05 januari 2015 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-DMP-BDT270

Panasonic heeft tijdens CES 2015 de nieuwste homecinema-producten voor 2015 aangekondigd, waaronder de DMP-BDT270 Blu-ray speler.

Dit model beschikt over diverse smart tv-mogelijkheden en is voorzien van 4K-upscaling.

De Panasonic DMP-BDT270 is volgens de fabrikant zelf ontwikkeld voor een optimale beeld- en geluidskwaliteit. De speler komt met de nieuwste technieken voor de weergave van 4K-materiaal, waaronder een door Panasonic zelf ontwikkelde 4K-scaler. Hiermee kan SD- en HD-content opgeschaald worden naar de hoge 4K Ultra HD-resolutie. Voor hoogwaardige audio is er ondersteuning voor HD-audiobestanden, waaronder flac-bestanden.

Dankzij de volledige DLNA-functionaliteit kan de speler worden aangesloten op een thuisnetwerk en de content (zoals video’s, muziek en foto’s) van andere compatibele apparaten in dat netwerk afspelen. Met Miracast kan content vanaf een smartphone of tablet rechtstreeks worden weergegeven op een groot televisiescherm. Miracast brengt een rechtstreekse Wi-Fi-verbinding tussen de apparaten tot stand, zonder tussenkomt van een router.

De DMP-BDT270 geeft toegang tot diverse video- en muziekstreamingservices, games en een geïntegreerde webbrowser. Ook sociale netwerken als Facebook en Twitter zijn via de speler te bekijken. Natuurlijk is ook HDMI-CEC, voor het bedienen van de tv en speler met één afstandsbediening, aanwezig, net als ondersteuning voor de weergave van 3D-materiaal.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)