Panasonic introduceert de DT30, eerste 3D LED TV van het merk

11 januari 2011 2 Minuten 0 Reacties
panasonic-dt30-2

Panasonic heeft 32 inch en 37 inch IPS Alpha LCD panelen met LED achtergrondverlichting en 3D gelanceerd en zal haar eerste 3D LED TV lijn de DT30 serie noemen. Volgens Panasonic, groot voorstander van plasma, hebben haar 3D LCD panelen minimale last van crosstalk door de snellere responsetijd van het IPS paneel.

Om deze uitdagingen te tackelen heeft Panasonic grote veranderingen moeten doorvoeren in het gehele proces van het maken van een paneel. Een nieuw ontwikkelde Advanced Pre-Charged Driving technologie die een scan snelheid van 2 ms geeft en het 240Hz systeem zouden gebruikers volgens Panasonic een perfecte 3D ervaring moeten bezorgen. Met de ontwikkeling van de nieuwe 3D IPS Alpha LCD panelen voegt Panasonic middelgrote modellen toe aan haar 3D line-up, waarvan de 3D plasma TV’s de markt voor 42 inch en groter bestrijken. Voor meer informatie over de complete Panasonic 3D plasma TV line-up kun je dit artikel lezen.

Panasonic DT30 3D LED TV serie

De DT30 serie zal Panasonic’s nieuwe Viera Connect internet portal bevatten, welke een update is van het oude Viera Cast systeem. Met de nieuwe versie is meer interactiviteit mogelijk, brengt Panasonic een eigen applicatie markt en kunnen meer diensten gebruikt worden. De modellen uit de DT30 serie bevatten ook een DLNA verbinding met ondersteuning voor video, muziek en afbeeldingen.

Panasonic heeft ook aandacht besteed aan het design waardoor je het nieuwe, minimalistische Flush Design tegenkomt in de DT30 serie. Het Flish Design concept bestaat uit dunnere frame en een slankere TV.

Zie hieronder de specificaties van de 3D LED DT30 serie.

DT30 specificaties

  • Full HD 3D
  • Flush Design
  • LED
  • 240 Hz met Motion Pro 4
  • 4x HDMI
  • Viera Connect
  • ISF Pro
  • DLNA

De Panasonic DT30 serie zal beschikbaar zijn in een 32 inch en een 37 inch formaat (TX-L32DT30 en TX-L37DT30).

Panasonic DT30 kopen

Bekijk op onze 3D TV kopen overzicht pagina waar je de Panasonic DT30 kunt kopen.

Reacties (0)