Panasonic introduceert 98-inch 4K-display voor professioneel gebruik

14 november 2014 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-4K-display-2

Panasonic introduceert haar eerste grote, professionele 4K-display; een 98-inch led-lcd-scherm dat vanaf deze maand verkrijgbaar is voor een prijs van ruim een halve ton.

Een 84-inch model met 4K-resolutie staat gepland voor januari.

Fabrikanten werken niet alleen aan 4K Ultra HD-schermen voor consumenten, ook aan zakelijke gebruikers en bedrijven wordt gedacht. De nieuwe 4K-displays van Panasonic zijn dan ook ontwikkeld voor optimale prestaties onder ‘zware’ omstandigheden die zich in openbare ruimten voordoen.

De Panasonic LQ70-serie, die geschikt is voor 24-uurs gebruik, is voorzien van een glazen beschermpaneel aan de voorzijde van het display en een aluminium behuizing. De displays zijn bestand tegen stoten en trillingen en zijn veilig en toe te passen op plaatsen zoals op vervoersknooppunten, in winkelcentra en tijdens evenementen.

Ook gebruik in de portretstand is mogelijk, zonder dat een ongelijkmatig effect op het scherm ontstaat door de werking van de zwaartekracht op de pixels. De displays kunnen niet-4K Ultra HD-bronnen opwaarts converteren naar een hogere beeldkwaliteit.

De adviesprijs van het 84-inch 4K lcd-display (TH-84LQ70) is 26.390 euro. De adviesprijs van het 98-inch 4K-display (TH-98LQ70) is maar liefst 54.480 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)