Panasonic 2016 instap Ultra HD tv’s en full hd tv’s te koop

25 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
VIERA TX-DS630E

Een week geleden begon Panasonic in Nederland met de verkoop van de topmodellen voor 2016, waaronder de DXW904-serie. Vanaf vandaag zijn echter ook de instapmodellen Ultra HD tv's en de full hd tv's van het bedrijf te koop in Nederland.

Panasonic 2016 instap Ultra HD tv’s en full hd tv’s te koop

Nagenoeg alle tv’s die Panasonic begin dit jaar gepresenteerd heeft liggen inmiddels in de Nederlandse winkels. Ook de twee goedkopere series met 4K Ultra HD tv’s zijn te koop.

De DX730E-serie is de goedkoopste serie met HDR-ondersteuning én de 4K Ultra HD-resolutie. Het design is iets eenvoudiger dan dat van de modellen in hogere series maar nog steeds is het Bright Panel met local dimming en een breed kleurenspectrum aanwezig. Ook zien we op deze modellen de nieuwste versie van Firefox OS terug.

De Panasonic DX650E-modellen zijn de goedkoopste 4K Ultra HD tv’s maar moeten het doen zonder ondersteuning voor HDR. Deze modellen beschikken over een ronde voet welke ook weer op twee manieren te installeren is.

Daarnaast heeft de Japanse fabrikant diverse modellen met de hd-resolutie uitgebracht, waaronder de DS630E- en DS500E-modellen.

Een compleet overzicht van alle specificaties, prijzen en features vind je in de 2016 Panasonic lcd led tv line-up.

Lees ook onze Panasonic DXW904-serie lcd led tv.

Reacties (0)