Panasonic 2015 lcd led tv’s te koop in Nederland

30 april 2015 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-Firefox-OS

Het heeft even geduurd maar de nieuwe lcd led tv's van Panasonic zijn inmiddels bij de meeste winkels verschenen. Je kunt in Nederland naar de winkel voor alle modellen in de 2015 line-up, waaronder de CR850- en CX800-series met HDR-ondersteuning, Firefox OS en natuurlijk de hoge 4K Ultra HD-resolutie.

Panasonic introduceert dit jaar een groot aantal nieuwe lcd led tv’s in Nederland, waarvan maar een klein aantal voorzien is van een gebogen scherm. Alleen de modellen in de CR850-, CR730- en CR430-serie krijgen een ‘curved’ display mee. Het topmodel voor 2015 is de CR850-serie, onder meer uitgerust met een Super Bright Panel, twee tuners, edge lit led-verlichting en local dimming pro.

Eén van de belangrijkste vernieuwingen voor de 2015 lcd led tv’s is het smart tv-platform dat gebaseerd is op Firefox OS. De content van het smart tv-platform verschijnt in verschillende panelen op het scherm, waaronder de vensters voor Live TV, Apps en Apparaten. Je kunt je favoriete apps, tv-zenders en games aan de betreffende panelen koppelen. Firefox OS staat in het teken van gebruiksgemak en snelheid. Ook is het eenvoudiger om content van of naar een tablet of smartphone te versturen.

Nagenoeg alle modellen uit de 2015 line-up staan inmiddels in de Nederlandse winkels. Een compleet overzicht van alle modellen, inclusief specificaties en prijzen, vind je in de Panasonic 2015 lcd led tv line-up. Een overzicht van alle andere home cinema-producten die Panasonic naar Nederland brengt vind je in het 2015 home cinema overzicht.

Advertentie

Lees ook onze Panasonic CS630E-serie review.

Reacties (0)