Optoma introduceert haar eerste ProScene Projector

02 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Optoma-EH7500

Optoma kondigt vandaag de ProScene EH7500 WUXGA projector aan. Deze 6500 ANSI Lumens projector met dual lamp, verwisselbaar- en uitwisselbaar lens design is de allereerste in de nieuwe ProScene merk lijn van Optoma. De ProScene lijn is speciaal ontwikkeld voor extreem hoge helderheid en licht opbrengst, en uitgerust met extra Optoma services.

De Dual-lamp, WUXGA resolutie en 6500 ANSI lumens helderheid moeten zorgen voor heldere beelden. Het tegen stof verzegelde, filter loze design voorkomt dat stof en vuil de werking van het systeem kunnen beïnvloeden, waardoor een optimale beeldkwaliteit blijft behouden met een minimale behoefte aan onderhoud. Gemotoriseerde lens shift, focus en zoom gecombineerd met uitgebreide lens instel- mogelijkheden en daarbij verwisselbare kleurenwielen bieden een flexibele en tegelijkertijd zeer toepassingsgerichte invulling van de behoefte van de gebruiker.

De zeer betrouwbare en hoge resolutie WUXGA DLP DC3 chip, is het hart waar het beeld oorspronkelijk wordt gecreëerd en via P-VIP lamp pulsing technologie wordt er voor gezorgd dat de kleuren worden ge fine-tuned naar exacte werkelijke waarden. De accuraatheid van deze kleurwaarden zijn, volgens Optoma, de hoogste die tot dusver in de markt beschikbaar waren.

Het standaard meegeleverde kleurenwiel zorgt voor een maximale lichtopbrengst met de juiste kleur reproductie, terwijl er ook de mogelijkheid is om te kiezen voor een kleurenwiel waarbij de nadruk licht op de kleurkwaliteit en pallet. De kleurenwielen zijn eenvoudig verwisselbare modules en kunnen verwisseld worden zonder dat de projector open hoeft.

Advertentie

Optoma biedt volledige Crestron Roomview compatibiliteit, een klantspecifieke interface om alle devices in een zaal of ruimte te besturen via een netwerk. De RS232 control functies zijn gecertificeerd door alle grote control systems merken zodat altijd een probleemloze koppeling kan worden gemaakt en een eenvoudige installatie mogelijk is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)