Oprolbare oled tv van LG op bestelling te koop voor 99.999 euro

31 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
LG RX oprolbare oled tv

Altijd al een televisie willen hebben die je simpelweg op kunt rollen als je geen tv kijkt? LG maakt dat mogelijk met de oprolbare oled-televisie van het bedrijf. Dit nieuwe model kan vanaf deze week in Nederland en België gekocht worden voor een prijs van 99.999 euro. 

De oprolbare Signature R-serie oled-televisie van LG zien we al sinds begin 2020 de revue passeren en sinds eind vorig jaar kan het model in Zuid-Korea voor omgerekend 75.000 euro gekocht worden. In Nederland en België kunnen we vanaf deze week overgaan tot aankoop. Maar, zomaar even naar de winkel zit er niet in. De televisie wordt op bestelling geproduceerd en daarvoor moet je contact opnemen met LG. Ook moet je een goed gevulde bankrekening hebben aangezien de prijs 99.999 euro bedraagt.

Het 65 inch oled-scherm is uit één geheel gemaakt en beschikt over zelfoplichtende pixels en onafhankelijke dimregeling. In tegenstelling tot andere tv’s, die ruimte innemen zelfs als ze uitstaan, biedt de Signature OLED R vrijheid in de ruimte door alleen te verschijnen wanneer de tv wordt gebruikt. Je kunt je favoriete content in de Full View-stand bekijken (volledig scherm uitgerold), discreet de sfeer in Line View (scherm deels uitgerold) bepalen of de ruimte optimaal gebruiken met Zero View (scherm niet uitgerold). Het scherm van de oled-tv rolt op in een meubel waarin ook een premium audiosysteem verwerkt zit.

Heb je interesse in deze oprolbare oled-televisie? Dan kun je vanaf 1 april aanstaande je bestelling via deze pagina plaatsen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)