OnePlus brengt mogelijk dit jaar eigen televisie uit: OnePlus TV

14 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-tv-logo

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus heeft de naam van zijn eigen televisie onthuld via zijn eigen forum: de OnePlus TV. Op moment van schrijven is nog niet precies bekend wanneer de televisie gelanceerd wordt en of dat ook meteen in Nederland zal gaan gebeuren.

Naam OnePlus-tv is OnePlus TV

Het is inmiddels een jaar geleden dat de Chinese smartphonefabrikant OnePlus heeft laten weten een televisie uit te brengen. In de afgelopen maanden hebben we officieel niets over het toestel gehoord, maar kwamen er wel verschillende geruchten voorbij. Nu heeft het bedrijf via zijn officiële forum bekendgemaakt wat de naam voor het apparaat wordt: OnePlus TV. De fabrikant kan zich naar eigen zeggen geen betere naam voorstellen die hun waarde, trots en visie vertegenwoordigt, aldus een vertegenwoordiger.

Heel heftig nieuws is dit natuurlijk niet, maar het is wel fijn om te zien dat het project niet stilletjes aan, achter de schermen doodgebloed is. Het wachten is nu op een releasedatum voor de OnePlus TV. Sinds vorig jaar september wachten fans van het merk al op deze televisie. Er is nog ontzettend veel onduidelijk over het apparaat. Wat voor type scherm krijgt het? Welke besturingssysteem zal erop geïnstalleerd worden? Normaal gesproken brengt OnePlus zelf druppels informatie naar buiten over nieuwe devices, maar dat is nu nog niet gebeurd.

Reacties (0)