‘Oled tv’s Sony verschijnen pas in derde kwartaal 2017’

03 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
sony-kd-65zd9-review-feature

Ze zijn nog niet officieel aangekondigd maar eigenlijk weten we het al zeker; Sony komt dit jaar met een eigen line-up oled tv's. Waarschijnlijk worden ze deze week tijdens CES 2017 aangekondigd maar als we de laatste berichten mogen geloven worden ze pas in het derde kwartaal van 2017 op de markt gebracht.

Sony oled tv’s verschijnen pas na de zomer van 2017

Volgens de bronnen van het doorgaans goed ingelichte ETNews heeft Sony een deal met LG Display gesloten voor de levering van oled-panelen maar deze panelen worden pas in tegen derde kwartaal van 2017 verwacht. Sony wil met deze panelen ongeveer 100.000 oled tv’s van de band laten rollen, wat een aardig aantal is aangezien LG er iets minder dan 140.000 verscheept heeft.

Toch moeten we nog een slag om de arm houden want er wordt ook gesproken over twijfel bij Sony. De Japanse fabrikant zou nog zeker weten of het de premium lcd led tv-series wil vervangen voor oled-modellen. Het liefst zou Sony eerst de reactie van consumenten op de premium lcd led tv’s afwachten. Er bestaat dus een kans dat we deze week nog niets of weinig over de oled tv’s van Sony te weten komen. Uit eerdere geruchten konden we opmaken dat Sony minimaal twee oled tv’s zou lanceren en dat de prijzen op een laag niveau zouden liggen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)