Nieuwe Logitech Harmony 700 afstandsbediening

07 september 2009 1 Minuut 0 Reacties
logitech_harmony700_070909

We hebben eerder al bericht over een nieuwe Harmony 900 afstandsbediening van Logitech, maar ook voor een lagere prijs kun je al een kwalitatief hoogwaardige, universele en multifunctionele afstandsbediening krijgen. Logitech introduceert namelijk de Harmony 900, met kleurenscherm, oplaadbare batterijen en sneltoetsen.

We hebben eerder al bericht over een nieuwe Harmony 900 afstandsbediening van Logitech, maar ook voor een lagere prijs kun je al een kwalitatief hoogwaardige, universele en multifunctionele afstandsbediening krijgen. Logitech introduceert namelijk de Harmony 700, met kleurenscherm, oplaadbare batterijen en sneltoetsen. De Logitech Harmony 700 biedt sneltoetsen die met één druk op de knop direct toegang bieden tot specifieke activiteiten. In plaats van een reeks ingewikkelde handelingen is één druk op de knop dus voldoende. Als je een activiteit zoals ‘televisie kijken’ selecteert, schakelt de afstandsbediening alle apparatuur in met de juiste instellingen. Het kleuren lcd-scherm toont alle entertainment opties en maakt het geheel overzichtelijker. Zo worden bijvoorbeeld alle favoriete kanalen zichtbaar tijdens het TV kijken zodat het makkelijker is om te schakelen. Het is niet nodig om de nummers van favoriete kanalen te onthouden en in te voeren. Om de Harmony 700 in te stellen hoeven geen codes te worden ingevoerd. Via de MyHarmony software hoeven alleen de merken en modelnummers van de entertainment apparaten geselecteerd te worden.

De Logitech Harmony 700 remote is vanaf deze maand beschikbaar voor 129 euro. De Harmony 700 wordt geleverd met oplaadbare AA batterijen. Op volle batterijen kan de afstandsbediening enkele weken vooruit, en opladen kan met de bijgeleverde adapter.

Reacties (0)