MCP Network bundelt krachten met Xingo Publishing

15 december 2016 2 Minuten 0 Reacties
optie

MCP Network gaat per 1 januari samen met Xingo Publishing, bekend van onder andere HiFi.nl en FWDMagazine.be.

Alle websites van beide bedrijven komen onder één dak maar blijven allemaal bestaan. De activiteiten achter de schermen en de redacties worden wel samengevoegd. Daarmee willen we de positie van ons netwerk verstevigen en ons focussen op meer en gerichte content die aansluit bij de wensen van onze lezers. Wij kijken uit naar de kansen die deze samenwerking voor onze media biedt en gaan er in 2017 natuurlijk weer vol voor.

Hieronder vind je het originele persbericht.

Advertentie

Xingo en MCP Network bundelen krachten voor informatie en advies over consumentenelektronica 

TILBURG (14 december 2016) – Xingo Publishing en MCP Network gaan samen verder. Dit betekent dat de krachten van HiFi.nlFWDmagazine.beHomecinema MagazineTablets MagazineWearables Magazine en Smarthome Magazine gebundeld worden.

Beide bedrijven zien door de samenwerking veel groeimogelijkheden. Synergie op kernactiviteiten zoals redactie, IT, innovatie en marketing maken een krachtig partnerschap.

Rienk de Jonge, Xingo Publishing: ‘Ik zie veel toegevoegde waarde voor lezers en partners van beide netwerken. We kunnen lezers beter voorzien in gevraagde content en nog meer mensen enthousiast maken voor consumentenelektronica in en rondom het huis. Door schaalvergroting kunnen we onze platforms daarbij nog meer moderniseren. Dit biedt natuurlijk ook mooie kansen voor onze partners; niet alleen vergroten we ons bereik en omarmen we ‘nieuwe’ doelgroepen, ook de bundeling van kennis over online publishing gaat onze positie in de markt verstevigen.’

Martijn Chel, eigenaar MCP Network: ‘Zeven jaar geleden stelde ik mijzelf als doel om zoveel mogelijk consumenten objectief te voorzien van informatie en advies op het gebied van consumentenelektronica. Met MCP Network hebben we een eerste stap gezet maar nu is het zaak om door te pakken en samen met Xingo het gehele netwerk naar een hoger plan te tillen. Xingo is de ideale partner om verder te professionaliseren en onze doelgroepen met meer en gerichte content te bereiken. Het samenvoegen van kennis, platformen, professionals en doelgroepen biedt vele mogelijkheden en zal één sterk en daadkrachtig netwerk voortbrengen.’

Het bundelen van onze krachten heeft tot gevolg dat de websites van MCP Network vanaf 1 januari 2017 onder Xingo Publishing vallen. Martijn Chel zal als Content Manager de redactie van Xingo Publishing aansturen. Voor zaken gerelateerd aan sales kunt u terecht bij Rienk de Jonge.

Het gecombineerde Xingo/MCP Network valt hiermee onder Zhomer Media Business.

Reacties (0)