Maak je eigen home cinema Ambilight systeem

13 december 2011 1 Minuut 1 Reacties
revoltec_backlight_tv

Het is niet echt een Ambilight systeem dat we kennen van de high-end Philips TV's, maar het is wel een mooi product om sfeerverlichting aan je home cinema systeem toe te voegen. De Revoltec Backlight systemen kunnen tot drie miljoen verschillende kleuren weergeven en geplaatst worden achter AV producten of in je home cinema meubels.

Het SMD-09 systeem van Revoltec is een backlight (achtergrondverlichting) pakket voor een TV. Hierbij krijg je twee 23cm LED tubes, uit te breiden tot 6 tubes, die op afstand ingesteld kunnen worden in één van de drie miljoen kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lichteffecten en programma’s om kleuren in een bepaald ritme en in een bepaalde snelheid weer te laten geven. Naast dat je het achter de TV kunt monteren kun je het gebruiken voor het verlichten van home cinema meubels.

Het SMD-15 systeem is iets groter en ondersteunt ook grotere LED tubes. Beide systemen beschikken over een infrarood ontvanger, een afstandsbediening en een montage kit. In de UK kost het kleinere model 35 GBP en het grotere model 45GBP. In Nederland verkopen enkele winkels, waaronder Salland, de systemen al.

Bron: Revoltec

Reacties (1)