Loewe zet onder Skytec in op smartphones, audio en tv

20 december 2019 1 Minuut 5 Reacties
Loewe-bild-5-oled

Dat Loewe in zwaar weer verkeerde zal niemand ontgaan zijn, maar er schijnt licht aan het einde van de tunnel voor het Duitse merk. Loewe wordt namelijk overgenomen door Skytec Group Ltd.

Skytec wil van het hoofdkantoor in Beieren het kloppende hart voor onderzoek en ontwikkeling maken, en het bedrijf pakt het meteen goed aan. In 2020 worden namelijk meteen al enkele bijzondere tv- en audionieuwigheden onthuld op de grootste vakbeurs voor consumentenelektronica ter wereld: IFA in Berlijn. Tijdens het Mobile World Congress te Barcelona lanceert het merk ook weer zijn gloednieuwe productcategorie: smartphones. Skytec kijkt er naar eigen zeggen naar uit om actief te worden in deze uitdagende sector met veel concurrentie.

Vanuit het hoofdkantoor in Kronach zegt CEO Vladislav Khabliev het als volgt:

We zijn verheugd dat we een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Loewe kunnen schrijven en dat we het merk internationaal naar een hoger niveau kunnen tillen in hetsegment van luxueuze, stijlvolle consumentenelektronica. Loewe is het merk bij uitstek voor consumenten die waarde hechten aan een kenmerkende stijl met een iconisch, tijdloos design. Deze filosofie willen we in samenwerking met luxe designlabels en premium automerken verder uitwerken. Daarbij is synergie met het verleden en de toekomst cruciaal. Loewe slaagt erin om traditionele materialen naadloos in moderne producten met de meest geavanceerde technologie te verwerken.

Gevestigde merken een nieuw elan geven, daar is Skytec enorm goed in. Denk maar aan Blaupunkt en Sharp. Dankzij onze geslaagde projecten uit het verleden en onze expertise wordt Loewe ongetwijfeld Skytecs nieuwste succesverhaal. We gaan ervoor op lange termijn, met speciale strategische teams en deskundige medewerkers. Met internationale, duurzame partners, slimme investeringen en decennia aan ervaring is het succes van deze overname gegarandeerd. We hebben grootse plannen en kunnen niet wachten om ze uit te voeren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

audiofreak1

audiofreak1
20 december 2019 om 21:36

Waar komt het verhaal vandaan dat Loewe smartphones gaat maken? Ja uit de kranten en Home Cinema Magazine neemt dit klakkeloos over. Loewe gaat verder met tv en audio maar geen smartphones.

Inloggen


20 december 2017 om 22:06

Dit komt letterlijk uit het persbericht van Loewe, dus ben toch eens niet zo snel met je oordeel.

Inloggen
Ties.

Ties.
21 december 2019 om 16:42

Uitzending gemist mpo van mijn Loewe Smart tv. Na paar maanden.
Nieuw gekocht expert Leeuwarden. En goed voor betaald

Inloggen
Frank

Frank
22 december 2019 om 08:18

NPO Start kun je via HbbTV ontvangen. Daarop kun je alles terugkijken.

Inloggen