Loewe tv’s communiceren met nieuwste Vogel’s muurbeugels

06 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Vogels-Loewe

Door de krachten te bundelen kunnen de elektrische tv-muurbeugels van Vogel's nu automatisch door Loewe-televisies worden aangestuurd met de eigen afstandsbediening.

Samenwerking Loewe en Vogel’s

Vogel’s introduceerde onlangs de NEXT-serie elektrische tv muurbeugels met een automatische thuispositie voor universeel gebruik en toepasbaar op elk televisiescherm van 40-65 inch. Omdat Loewe een actief standby-protocol in hun tv-systemen opneemt, hebben beide Research & Development teams van de bedrijven de krachten gebundeld om het gebruik van de elektrische tv-muurbeugels in combinatie met Loewe-televisies aan te passen. Gebruikers van deze tv’s kunnen nu de eigen afstandsbediening gebruiken om de gemotoriseerde Vogel’s MotionMount tv-beugel te bedienen.

Alle tv’s van de Duitse fabrikant kunnen nu profiteren van de gemotoriseerde tv muurbeugel NEXT 7355 van Vogel’s. Deze draaibare tv beugel beweegt zich na het inschakelen van de tv automatisch naar de laatste positie en gaat bij het uitschakelen van de tv terug naar de muur. Met de gratis app op je smartphone of tablet stel je tot 10 verschillende kijkposities in. Een ingewikkelde installatie is niet nodig. Je hieft de beugel alleen in het stopcontact te steken. Voor deze muurbeugel moet echter wel diep in de buidel getast worden. De accessoire wordt namelijk verkocht voor ruim 700 euro.

Reacties (0)