Loewe toont bild 9 oled tv met nieuw designconcept

07 september 2016 1 Minuut 2 Reacties
Loewe-bild-9-oled-tv

Tijdens IFA 2016 toonde Loewe naast de bild 7 ook de bild 9. Dit model is gebaseerd op een compleet nieuw designconcept.

Een aantal weken terug introduceerde Loewe zijn eerste oled tv, de bild 7. Dit model beschikt over een vrij traditioneel design met een aantal kenmerkende elementen van Loewe. Volgend jaar wil het Duitse bedrijf het over een andere boeg gooien, met een compleet nieuw designconcept.

Loewe bild 9

Tijdens IFA 2016 toonde Loewe naast de bild 7 ook de bild 9. Deze oled tv is qua beeldeigenschappen te vergelijken met zijn voorganger. Zo komt de tv met een 55-inch of 65-inch oled-paneel, de 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor HDR (high dynamic range). Het verschil zit hem in het compleet nieuwe designconcept. Het bedrijf zegt dat het zelfs het begin is van een nieuwe designtaal bij het bedrijf.

De bild 9 is ontworpen door Bodo Sperlein, een Duitse ontwerper die sinds het begin van dit jaar in dienst is van het Duitse bedrijf. Hij wil met de nieuwe tv een ‘an innovative, new shape language for the company’ introduceren. Loewe zelf noemt het ‘de mooiste oled tv die ooit gemaakt is.’

Beschikbaarheid

De bild 9 moet in de herfst van 2017 op de Nederlandse markt verschijnen, samen met het nog onaangekondigde en bijpassende ‘klang 9’ audiosysteem. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

frans callebaut

frans callebaut
08 september 2016 om 13:08

hallo,
de bild 9 is die beter van beeldkwaliteit dan de bild7 ? panasonic komt pas volgend jaar met een nieuwe oled ? wacht ik daar op of koop ik nu een bild7 ? wanneer is die verkrijgbaar ?
mvg,

frans callebaut

Inloggen


08 september 2016 om 13:58

Dat zijn echt vragen die wij ook niet kunnen beantwoorden. We weten wat er nu is maar wat er gaat komen, wanneer en wat de kwaliteit is durf ik niet te zeggen.

Inloggen