Loewe lanceert BluTechVision 3D Blu-ray speler

20 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-BlutechVision-3D

We hebben er eerder deze week al kort melding van gemaakt, maar vandaag heeft Loewe dan officieel haar nieuwe 3D Blu-ray speler gelanceerd; de BluTechVision 3D. De marktintroductie van deze speler is tegelijkertijd met de nieuwe Loewe Individual Compose 3D TV's.

De BluTechVision 3D beschikt zowel over BD-Live als over een intern flash geheugen. Met BD-Live kan gebruik worden gemaakt van extra content van de bekeken Blu-ray film zoals trailers, documentatie of regiecommentaar, waar dan wel een internetaansluiting (LAN) voor nodig is. Ook ondersteunt de BluTechVision 3D de belangrijkste Blu-ray formaten waaronder 3D-BD-ROM, BD-AV en BD-MV. Andere bestandsformaten die de speler ondersteunt zijn DVD, CD, MP3, DivX HD, MKV en AVCHD.

Door de Loewe-systeemintegratie kunnen met de Assist afstandsbediening niet alleen de BluTechVision 3D maar ook een Loeowe TV en andere Loewe toestellen worden bediend. Bovendien zorgt Digital Link HD ervoor dat de BluTechVision 3D ook kan worden bediend bij verdekte opstelling, zoals bijvoorbeeld in een Loewe Rack. Qua audio kan de speler overweg met Dolby Digital Plus, Dolby True HD en DTS-HD Master Audio. Typisch voor Loewe is dat alle bedieningselementen verborgen zijn achter een elegant vormgegeven frontklep.

De marktintroductie is tegelijkertijd met de Individual 46 Compose 3D TV. De Loewe BluTechVision 3D is verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Chroom Zilver. De prijs is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)