Loewe komt met Individual 3D TV’s

18 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
loewe-Individual-3D

Tijdens de IFA beurs in 2010 liet Loewe al weten in 2011 met haar eerste 3D producten te komen en tijdens de persconferentie voor de IFA beurs 2011 afgelopen weekend toonde het merk dan ook haar eerste 3D TV en 3D Blu-ray producten die gebruik maken van de actieve 3D techniek.

Ook als high-end audio en TV apparatuur merkt kan Loewe niet achterblijven en is 3D de volgende stap. De 3D TV serie is eigenlijk een upgrade van de Individual lijn van het merk. De nieuwe lijn is dan ook de Individual 3D genaamd. Het model dat tijdens de persconferentie voor IFA 2011 getoond werd was een 46 inch TV gemaakt van glas en aluminium met Full LED achtergrondverlichting en een 400Hz display. Met de ingebouwde DR+ harddisk kan ook 3D content opgenomen worden. Helaas kun je het dan niet exporteren naar een PC of Blu-ray disc aangezien het alleen afgespeeld kan worden op de TV zelf of een andere Loewe product (indien opgenomen op een externe HDD).

Maar, het is niet alleen goed nieuws wat we te horen hebben gekregen; de TV gaat namelijk voor ongeveer 5.700 euro in de verkoop en dat is nog zonder accessoires als 3D brillen of Sound Projector speakers. De Individual 3D series moeten ergens begin zomer te koop zijn.

Loewe 3D Blu-ray en 3D bril

De 3D Blu-ray speler van Loewe is de BluTech Vision 3D. Deze speler heeft een prijskaartje wat ook niet mis is; zo’n 900 euro. De 3D brillen gaan ongeveer 140 euro per stuk kosten.

Advertentie

Loewe heeft ook beloofd dit jaar andere series, waaronder de Connect serie te updaten met 3D ondersteuning. Het vlaggenschip Reference model zal aan het begin van 2012 3D ondersteuning krijgen.

Bron: Digital Versus


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)