Loewe introduceert nieuwe generatie Connect ID Smart tv

27 november 2013 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-Connect-ID-retina

Zoals op IFA 2013 aangekondigd, brengt Loewe nu zijn vernieuwde Connect ID op de Nederlandse markt. Behalve het design is vrijwel alles nieuw aan de nieuwe Loewe Connect ID. De vernieuwde serie beschikt over een nieuwe bedieningseenheid, een nieuw soundconcept, nieuwe elektronica en nieuwe kleuren. Naast de nieuwe kleurvarianten framboos en havanna valt de geïndividualiseerde bedieningseenheid het meest op.

Loewe Assist Media

Met de nieuwe elektronica bouwt Loewe hier voort op het Loewe Assist Media menu dat we al kennen van de Loewe Reference ID en Individual Slim Frame. Op het beginscherm van de nieuwe Loewe Connect ID televisie kunnen nu alle persoonlijke favorieten worden opgeslagen. Via de stertoets op de afstandsbediening worden persoonlijke favorieten aan het beginscherm toegevoegd, waarna ze op elk moment beschikbaar. De favorieten krijgen automatisch kleurige zenderlogo’s of miniaturen. De meegeleverde afstandsbediening Loewe Assist is bovendien voorzien van de bediencodes voor Apple TV en de meest gangbare settopboxen en heeft een leerfunctie voor apparaten van andere fabrikanten.

Beeld en aansluitingen

Loewe heeft de nieuwe Loewe Connect ID in alle formaten voorzien van een LED-panel met een refresh rate van 200Hz. In combinatie met de Loewe Active Glasses 3D wordt ook driedimensionale content weergegeven. HDTV-tuners voor DVB-T/C/S/S2 en afhankelijk van de uitvoering voor DVB-T2 zijn ook aan boord. Een groot aantal aansluitingen, zoals twee CI+ slots, vier HDMI- en drie USB-aansluitingen, garanderen volgens de fabrikant een optimale netwerkintegratie van de Connect ID.

Audio

De Loewe Connect ID beschikt over ingebouwde klasse D-versterkers en een totaal muziekvermogen van 80 watt (2 x 40 watt). Voor een gelijkmatig volume bij het wisselen van zenders en andere bronnen, de beste verstaanbaarheid en de hoogste transparantie is de tv uitgerust met een automatische volumeregeling (AVC) en spraakdetectie, en zijn de luidsprekers met stof bespannen. De tweekanaalsversie van de Loewe Connect ID televisie beschikt bovendien over een puur digitaal audiosignaal van ingang tot eindversterker en een geïntegreerde meerkanaalsdecoder en AV-voorversterker. Dat maakt de Loewe Connect ID ook geschikt voor Dolby Digital en dts 5.1 surround sound en aansluiting op een Loewe Sound systeem.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)