Loewe introduceert de BluTech Vision Interactive Blu-ray speler

17 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
157250949gt

Dit is geen normale Blu-ray speler. Zeker niet.. Dit is de bijna 800 euro kostende Loewe Blu-Tech Vision Interactive. Niets minder dan dit.
Deze nieuwe en zeer stijlvolle Blu-ray speler van Loewe is leverbaar in chrome zilver of zwart en achter het design frontje bevindt zicht een controle paneel en een disc tray.

Naar verluid is de laadtijd zo’n 14 seconden, wat niet echt de snelste is.., en om ervoor te zorgen dat het apparaat stilletjes blijft heeft Loewe ervoor gekozen om geen ventilatie te installeren.

Qua specificaties kunnen we melden dat de speler gebruik maakt van Blu-ray Profile 2.0, BD-Live en hij heeft een intern geheugen van 1GB.Wanneer de speler aangesloten is op het internet kun je via BD-Live extra content downloaden en bekijken voor BD-Live Blu-ray discs.

Het design van de BluTech Vision Interactive past precies bij de nieuwere Loewe TV’s en de ergonomisch ontworpen afstandsbediening kan ook voor andere Loewe apparaten gebruikt worden. Met het nieuwe Digital Link HD kan de BluTech Vision zelfs bediend worden wanneer hij buiten het zicht geplaatst is.

In The UK is de BluTech Vision leverbaar vanaf heden voor een kleine 800 euro. Wanneer de speler naar Nederland komt is nog niet bekend.

Reacties (0)