LG’s SL9000 Borderless TV

05 september 2009 1 Minuut 0 Reacties
sl90002

Tijdens de IFA Beurs in Berlijn heeft LG haar nieuwe SL9000 BORDERLESS™ TV gelanceert. Het mooie van deze TV is dat hij simpel gezegd alleen maar uit een scherm bestaat. LG heeft de randen welke normaal gesproken rondom een scherm zitten weggehaald, waardoor een enkel-laags scherm zonder lijst ontstaat.

Volgens LG is dit de toekomst van TV-design. Ook is de TV erg dun: slechts 4,5 cm op het dikste punt. Het BORDERLESS™ design zorgt bovendien voor een optisch grotere kijkervaring: het beeld lijkt groter dan het daadwerkelijk is. Afgeronde hoeken en glossy materialen geven de SL8000 een strakke finishing touch. Een ander voordeel van de tv is zijn krasbestendigheid als gevolg van de LG-lamineertechnologie. In combinatie met Anti-Glare Filter-technologie vermindert dit de lichtreflectie van het scherm met maar liefst negentig procent.

De SL9000 biedt verder een dynamische contrast ratio van 3.000.000:1, Full-HD resolutie (1080p), TruMotion 100Hz-technologie en Scanning Backlight-technologie (wat vervaging en streepvorming van snelle actiebeelden voorkomt), 24p Real Cinema, Clear Voice-technologie, een Invisible Speaker, Bluetooth, een USB2.0-poort en Intelligent Sensor die het omgevingslicht analyseert en de beeldinstellingen en het Backlight hierop aanpast.
Vanaf het vierde kwartaal van 2009 zal de TV verkrijgbaar zijn in Nederland.

Reacties (0)