LG onthult nieuwe Cinema 3D LCD monitoren zonder flikkering

26 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
LG-Cinema-3D-Monitor

Als je de hele dag voor een computerscherm zit en je vermoeide ogen hebt aan het einde van de dag dan zou dit goed door scherm flikkering kunnen komen. Computer schermen flikkeren sneller dan je eigenlijk kunt zien met je ogen, maar dat ze het doen is genoeg om je ogen na een tijdje vermoeid te maken.

Als je wel eens een computer of TV op video gezien hebt dan weet je wat we bedoelen. LG heeft nieuwe monitoren ontwikkeld die 3D ondersteunen en gecertificeerd flikkering vrij zijn.

Beide nieuwe monitoren, de D41P en de D42P, vallen in LG’s Cinema 3D Monitor serie, hebben HDMI 1.4 poorten, 2D naar 3D conversie en maken gebruik van LG’s goedkope en lichte Cinema 3D brillen. Het flikker vrij certificaat is uitgedeeld door TÜV en Intertek, de twee grootste veiligheidscertificeringsbedrijven in Europa.

Het verschil tussen de twee schermen is niks anders dan het formaat. De 41P is een 32 inch monitor en de 42P is een 21.5 inch monitor. Beide modellen hebben 250-nits helderheid in 2D modus en 100-nits in 3D modus, met 5ms reactietijd. De resolutie van de schermen bedraagt 1.920 bij 1080 pixels.

Bron: LG


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)