LG lanceert eerste webOS tv’s in de VS

04 april 2014 1 Minuut 1 Reacties
LG-webOS

De eerste LG tv's met webOS zijn deze week in de VS gelanceerd. De modellen vallen in de LB6300-serie, met een vanaf-prijs van 649 dollar.

Van bijna alle fabrikanten hebben we inmiddels de lcd led tv line-up voor 2014 gepubliceerd, alleen die van LG ontbreekt nog. De Koreaanse fabrikant heeft in januari verschillende nieuwe tv’s aangekondigd, waaronder modellen met webOS.

De Smart tv-platformen van de grotere fabrikanten zijn aan flink wat veranderingen onderhevig. Die jaar zien we verschillende verbeteringen en vernieuwingen terug. LG pakt het groots aan met de introductie van een compleet nieuw platform; webOS. Dit besturingssysteem werd vorig jaar overgenomen van HP en LG wil zo snel mogelijk alle tv’s voorzien van de software. webOS is een simpele en strakke interface die bestaat uit eenvoudig te navigeren kaarten. Lees meer over het webOS-platform van LG.

De eerste tv’s met webOS zijn deze week in de VS gelanceerd. De modellen vallen in de LB6300-serie, met een vanaf-prijs van 649 dollar. LG lanceert verschillende schermformaten, van 42-inch tot 65-inch. Het duurste model is de 65-inch variant, welke een prijs van 2.000 dollar heeft. Het is nog niet duidelijk wanneer LG de complete lcd led tv line-up voor Nederland bekendmaakt. Zodra dit gebeurt publiceren we een compleet overzicht. Alle overige home cinema-producten die LG naar Nederland brengt vind je in ons 2014 home cinema overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Fabian

Fabian
05 april 2014 om 19:51

Dat WebOS ziet er erg strak uit. Als het ook vloeiend werkt geeft dit LG een unieke feature.

Inloggen