LG komt tijdens CES 2013 met zeven nieuwe Google TV LCD TV’s

24 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-Google-TV-2013

Zoals we van LG gewend zijn wordt er vlak voordat de grote Consumer Electronics Show in Las Vegas van start gaat al een en ander aangekondigd. Deze week heeft de Koreaanse fabrikant reeds bekendgemaakt dat er tijdens CES 2013 een groot aantal nieuwe Google TV's gelanceerd zullen worden welke voorzien zijn van LG's nieuwe Magic Remote afstandsbediening.

Begin dit jaar presenteerde LG twee Google TV modellen voor de Amerikaanse markt en blijkbaar zijn deze behoorlijk succesvol. De Koreaanse fabrikant lanceert volgend jaar namelijk maar liefst zeven nieuwe modellen in verschillende schermformaten. Zo komt er een 42 inch, 47 inch, 50 inch, 55 inch en 60 inch model in de nieuwe GA6400 serie. De high-end GA7900 serie bestaat uit een 47 inch en een 55 inch model welke voorzien zijn van een Cinema Screen en een dunner frame rondom het display. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een nieuwe dual-core processor voor verbeterde multitasking en een betere beeldkwaliteit.

Alle TV’s in de nieuwe series zijn voorzien van het derde generatie Google TV platform dat gebaseerd is op Android. Volgens Google is de nieuwste versie een stuk gebruiksvriendelijker en sneller. Zo kan het platform middels spraak bediend worden en heeft Google een YouTube applicatie met streaming mogelijkheden toegevoegd. De bediening vindt plaats middels de nieuwe Magic Remote afstandsbediening van LG.

Tijdens CES 2013 zal LG de nieuwe modellen officieel presenteren en worden ook de overige specificaties bekendgemaakt. Of de TV’s ook naar Nederland zullen komen is nog niet bekend.

Via: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)