LG komt met Optimus 3D smartphone zonder bril en Optimus 3D tablet

14 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
lg-optimus-pad-3D-tablet

3D is niet alleen een hot item voor AV producten, ook smartphones en tablets zijn aan deze hype onderhevig. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona heeft LG vandaag twee nieuwe 3D producten getoond in de vorm van een 3D smartphone zonder bril (autostereoscopisch) en een 3D tablet.

De Optimus 3D smartphone kan 3D beelden weergeven in een 720p resolutie en hier is dan dus geen 3D bril voor nodig. Ook kan de Optimus 3D video’s opnemen met een ingebouwde dubbele camera op de achterzijde. Verdere technische deatails van de smartphone zijn onder meer Full HD weergave voor 2D beelden, 5 megapixel camera’s, een mini HDMI uitgang en YouTube 3D ondersteuning.

Ook heeft LG een 3D tablet uitgebracht onder de naar Optimus Pad. Deze tablet kan ook 3D beelden weergeven, maar hier is dan wel een 3D bril voor nodig. De tablet heeft een 8,9 inch display en twee 5 megapixel camera’s aan de achterzijde voor 3D opnamen, welke je terug kunt bekijken in een 1.280 bij 768 pixels resolutie of via je 3D TV wanneer je gebruik maakt van de mini HDMI uitgang.

Lees meer over de Optimus 3D tablet op Tablets Magazine

Lees meer over autostereoscopische 3D gadgets voor 2011

Reacties (0)