LG introduceert BP740, BP540 en BP340 Blu-ray spelers

08 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-Sound-Plate-2014

LG heeft na de introductie van een complete line-up 4K Ultra HD tv's ook de eerste details van de 2014 line-up Blu-ray spelers bekendgemaakt. De Koreaanse fabrikant komt met de BP740, BP540 en BP340 Blu-ray spelers.

Het topmodel voor 2014 is de BP340, een Blu-ray speler met onder meer ingebouwd wifi en diverse Smart tv functies. Zo is er toegang tot apps als Amazon, Netflix en YouTube, en is het mogelijk via de ingebouwde web browser te surfen op het internet. De speler wordt ook geleverd met LG’s vernieuwde Magic Remote afstandsbediening en beschikt over de unieke Private Sound Mode 2.0 feature. Hiermee kan audio van streamingdiensten of een Blu-ray disc direct naar een compatibele Bluetooth koptelefoon of smartphone gestuurd worden waardoor andere niet gestoord worden.

Naast dit model wordt de BP540 gelanceerd, een Blu-ray speler die net als het topmodel over 3D-weergave beschikt en uitgerust is met diverse Smart tv functies. Ook deze speler beschikt over Private Sound Mode 2.0 en ingebouwd wifi. Het instapmodel is de BP340, een Blu-ray speler die het zonder 3D-weergave moet doen maar wel middels de ingebouwd wifi-module toegang biedt tot apps als YouTube en Netflix.

Nog niet alle details van de spelers zijn bekendgemaakt, en ook ontbreekt nog ieder spoor van de adviesprijzen. Er zijn zelfs nog afbeeldingen van de spelers, bovenstaande afbeeldingen is van LG’s Sound Plate. Zodra we meer informatie over de Nederlandse line-up ontvangen publiceren we een volledig overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)