LG biedt 3 maanden gratis Google Stadia Pro aan bij televisies

10 augustus 2022 1 Minuut 0 Reacties
google-stadia-logo

LG heeft een samenwerking met Google Stadia aangekondigd en biedt drie maanden gratis toegang tot Stadia Pro aan voor zowel nieuwe als bestaande LG smart tv-eigenaren. Deze geldt voor LG tv's met webOS 5.0 of hoger in de tweeëntwintig landen waar Stadia, Google's cloud gaming platform, nu beschikbaar is.

Consumenten met een LG tv die hun gratis Stadia Pro abonnement claimen krijgen direct toegang tot meer dan vijftig games, met elke maand nieuwe titels en kortingen op games en extra content. Met Stadia Pro worden tot 4K HDR graphics, 60 FPS gameplay en 5.1 surround sound mogelijk gemaak.

In de Stadia-winkel kun je ook meer dan 250 populaire games kopen, waaronder Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3 en heb je toegang tot een groeiende lijst van gratis games en demo’s, allemaal speelbaar met alleen een compatibele controller. Downloads of installaties zijn niet nodig.

Het claimen van deze gratis Stadia Pro aanbieding is gemakkelijk voor iedereen met een LG smart tv door simpelweg te zoeken naar Stadia en te klikken op de Stadia Pro aanbieding binnen de LG Content Store. Daar kunnen LG Smart TV-eigenaren een QR-code scannen om het inwisselingsproces op hun telefoon te starten, met behulp van een persoonlijke code.

Reacties (0)