LG 55EC930V oled tv met gebogen display te koop in Nederland

30 september 2014 1 Minuut 1 Reacties
LG-55EC930V

De nieuwe LG 55EC930V oled tv met gebogen scherm en toegang tot het webOS-platform kan nu in Nederland gekocht worden voor minder dan 3.000 euro.

Ben je op zoek naar een tv die een goede beeldkwaliteit biedt maar zie je het niet zitten om veel geld uit te geven voor die veel te dure oled tv’s? LG ziet ook dat de hoge prijzen waarvoor oled tv’s een jaar geleden geïntroduceerd werden niet echt aantrekkelijk zijn en daarom is er begin deze maand tijdens IFA 2014 een goedkoper model aangekondigd. De nieuwe LG 55EC930V kan nu in Nederland gekocht worden voor minder dan 3.000 euro.

Ik hoor het je al denken; 3.000 is toch nog steeds heel veel geld? Klopt, maar voor een goede beeldkwaliteit, datgene waar oled om bekend staat, moet een premium prijs betaald worden. De techniek komt in ieder geval door de lagere prijsstelling voor een grotere groep consumenten beschikbaar. Momenteel biedt een aantal winkels de 55EC930V aan voor 2.999 tot 3.499 euro maar daar komt nog 500 euro van terug middels een cashback-actie van LG.

De LG 55EC930V is een oled tv met een strak design en de nieuwste features. Zo heb je onder meer toegang tot het nieuwe webOS-platform van de Koreaanse fabrikant en wordt de Magic Remote afstandsbediening meegeleverd. De tv is voorzien van een full hd-resolutie en de speakers zitten, in tegenstelling tot de high-end modellen, verwerkt in de behuizing van de tv zelf. Ook is de televisie voorzien van vier HDMI-poorten, ingebouwd WiFi en natuurlijk het kenmerkende gebogen scherm.

Naast dit model brengt LG binnenkort ook de eerst 4K oled tv’s, voorzien van de hoge Ultra HD-resolutie, op de markt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Jasper

Jasper
01 oktober 2014 om 23:20

Heb een andere oled tv gezien van LG in de winkel. Vond de kleuren erg verzadigd en niet mooi. Het leek wel geverfd. Misschien ligt het aan de afstelling, maar mooi beeld vond ik het niet. Verder vind ik het gebogen scherm eerder storend dan prettig. Maar ieder zn voorkeur zullen we maar zeggen…

Inloggen