IFA 2010: Panasonic presenteert TX-P42GT20 3D TV

01 september 2010 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-gt20

Een paar weken terug berichtten we al dat Panasonic van plan was om een goedkopere 3D TV te introduceren en vandaag heeft het merk tijdens haar persconferentie op de IFA 2010 het nieuws ook bevestigd. De 42GT20 zal in Europa in de schappen komen te liggen als een volwaardige 3D TV, alleen voor een zachter prijsje.

Panasonic GT20

Volgens Panasonic moet de GT20 consumenten overhalen om op 3D over te stappen. Eigenlijk is de GT20 een variant van de populaire G20 serie, maar met de toevoeging van 2D naar 3D conversie en 3D weergave. Het design en de beeld specificaties zullen grotendeels overeenkomen, maar de afbeeldingen die we tot nu toe hebben gezien suggereren wel een bruin frame. Panasonic laat ook weten dat de GT20 zal beschikken over een THX beeld modus, 600Hz sub-field drive en een contrast filter.

Time Shift en opnamen

De media functionaliteit heeft de GT20 overgenomen van de duurdere modellen. Je kunt namelijk de Time Shift functie gebruiken wanneer je een externe harde schijf aansluit. Live TV uitzendingen kunnen gepauzeerd worden en je kunt elk willekeurig programma opnemen.

Verder komt de GT20 met de Viera Cast internet portal en DLNA functionaliteit.

Reacties (0)