HDI’s 100 inch 3D laser TV gaat tussen de 10.000 en 15.000 dollar kosten

13 december 2009 1 Minuut 0 Reacties
hdi-3d-tv-laser-1080hz

HDI, het vooruitstrevende bedrijf uit Californie dat de droom van een 100 inch 3D laser TV verwezenlijkte, heeft vandaag iets door laten schemeren over de mogelijke prijs, en als verwacht liegt de indicatie er niet om. De laser TV, die al door vele mensen als favoriet voor het komend jaar beschouw wordt, heeft onlangs de eerste nakomelingen van de band laten rollen in China en zou vanaf Mei beschikbaar moeten zijn voor consumenten.


HDI, het vooruitstrevende bedrijf uit Californie dat de droom van een 100 inch 3D laser TV verwezenlijkte, heeft vandaag iets door laten schemeren over de mogelijke prijs, en als verwacht liegt de indicatie er niet om. De laser TV, die al door vele mensen als favoriet voor het komend jaar beschouw wordt, heeft onlangs de eerste nakomelingen van de band laten rollen in China en zou vanaf Mei beschikbaar moeten zijn voor consumenten. Volgend jaar met kerst zou de TV in volledige massa productie moeten gaan en wereldwijd te koop zijn.

De 3D laser TV gaat zo’n 10 inches dik zijn en moet qua energieverbruik reuze mee gaan vallen, maar de prijsindicatie van 10.000 tot 15.000 dollar is toch wel schokkend. Maar, vergeleken met de 103 inch 3D HDTV van Panasonic, welke een kleine 75.000 dollar moet opbrengen, is het natuurlijk helemaal niks en wellicht een koopje!

Reacties (0)